МЕТОДИ ВИЗНАЧЕННЯ ФІІНАНСОВИХ РЕЗУЛЬТАТІІВ - Сук, Петро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2007)
Розглядаються методи визначення фінансових результатів. Обґрунтовується доцільність їх використання на підприємствах.