УДОСКОНАЛЕННЯ МЕТОДИКИ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ ФІНАНСОВИХ ІНВЕСТИЦІЙ - Пономаренко, Євгенія Броніславівна; Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Розглянуто існуючу методику бухгалтерського обліку фінансових інвестицій, визначено проблематику даного питання для практики бухгалтерського обліку. Запропоновано шляхи удосконалення методики бухгалтерського обліку фінансових інвестицій на основі відображення на рахунках бухгалтерського обліку економічної сутності інвестування.