СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ АМОРТИЗАЦІЙНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - Ошмарін, Ярослав Вікторович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Доведено, що сучасна амортизаційна політика сприяє не оновленню основного капіталу, а виступає інструментом за допомогою якого викривлюється фінансова звітність та приховуються процеси знищення вітчизняного виробництва.