СТАНОВЛЕННЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ: НА СТОРІНКАХ ЖУРНАЛУ “ФИНАНСЫ” (1952-2003 р.р.) - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Проведено суцільне дослідження публікацій у фаховому журналі “Финансы” протягом 1952-2003 рр., присвячених проблематиці аналітичної науки, критичний аналіз та систематизація таких статей, виявлення загальної концепції розвитку аналітичної науки, проблем та шляхів їх вирішення на різних етапах еволюції економічного аналізу.