РОЗВИТОК БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В УМОВАХ ПОСТІНДУСТРІАЛЬНОЇ ЕКОНОМІКИ - Легенчук, Сергій Федорович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Висвітлено характерні особливості впливу змін в економіці на розвиток національної системи бухгалтерського обліку.