РОЗВИТОК РАХУНКОЗНАСТВА: ІСТОРІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Боримська, Катерина Павлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2006)
Досліджено розвиток основних аспектів рахункознавства, сформульовано перспективи подальшого розвитку науки про бухгалтерський облік в ХХІ ст.