ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СИСТЕМИ КОРПОРАТИВНОГО УПРАВЛІННЯ - Циганенко, Ганна Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкрито сутність інформації, розглянуто інформаційне забезпечення системи корпоративного управління, досліджено його складові та запропоновано шляхи вдосконалення