СОЦІІАЛІІЗАЦІІЯ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІІКУ ЯК НАПРЯМ ДІЇ СОЦІІАЛЬНОГО ПАРТНЕРСТВА ТА ЇЇЇЇ ЗВЯЗОК З СОЦІІАЛЬНОЮ ЗАХИЩЕНІІСТЮ НАСЕЛЕННЯ - Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено основні показники соціальної захищеності населення України та її зв’язок із процесом соціалізації бухгалтерського обліку як пріоритетним напрямом соціального партнерства