МІСЦЕ ТА РОЛЬ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ СИСТЕМІ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ - Сорокін, Володимир Олександрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
З використанням системного та кібернетичного підходу до розгляду бухгалтерського обліку визначено його місце та роль в системі правління підприємством