ДЕФІНІЦІЯ "ВЕНЧУРНОГО ІНВЕСТУВАННЯ" ТА ЇЇ ВІДОБРАЖЕННЯ У ВІТЧИЗНЯНИХ НОРМАТИВНИХ АКТАХ - Мошенський, Сергій Захарович; Перегуда, Віта Валентинівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядається поняття венчурного інвестування в Україні. Формулюються пропозиції з уточнення нормативної термінології щодо венчурного інвестування.