ПРОБЛЕМНІ АСПЕКТИ ПРАВОВИХ ОСНОВ ВИКОРИСТАННЯ ІНСТРУМЕНТІВ ВЛАСНОГО КАПІТАЛУ - Здреник, Василь Степанович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлюються окремі проблемні аспекти вітчизняного законодавства щодо інструментів власного капіталу, в т. ч. інсайдерської інформаці та містить рекомендації, спрямовані на його удосконалення.