РОЛЬ БІРЖОВИХ ІНСТРУМЕНТІВ У РИНКОВОМУ ЦІНОУТВОРЕННІ НА ПРОДУКЦІЮ СІЛЬСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА - Чубань, Вікторія Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
На основі комплексного дослідження сьогоднішнього біржового ринку та ціни на сільськогосподарську продукцію, теоретично обґрунтовано напрямки підвищення ефективності використання біржового ринку України.