ЗАСТОСУВАННЯ ПРОЦЕДУР ЗВАЖУВАННЯ ДАНИХ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВИХІДНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОН’ЮНКТУРНИХ ОБСТЕЖЕНЬ - Пугачова, Марина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Наведено визначення двох видів ваг, що використовуються для обробки результатів кон’юнктурних обстежень, визначено показники, які можуть використовуватись як ваги на різних етапах агрегування результатів, запропоновано перелік запитань з анкет різних галузей економіки, до яких слід застосовувати процедури зважування.