МОДЕЛЮВАННЯ СТРУКТУРИ ВИРОБНИЧИХ ПІДПРИЄМСТВ З МЕТОЮ ВИЗНАЧЕННЯ ІНФОРМАЦІЙНИХ ВЗАЄМОЗВ’ЯЗКІВ ТА ПІДПОРЯДКУВАННЯ СТРУКТУРНИХ ЕЛЕМЕНТІВ - Кочубей, Марина Євгенівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто моделювання структури виробничих підприємств з метою визначення інформаційних взаємозв’язків та підпорядкування структурних елементів.