СИСТЕМНІ ПІДХОДИ ФОРМУВАННЯ ПРОЦЕСІВ ВІДНОВЛЕННЯ ПІДПРИЄМСТВ МАШИНОБУДІВНОГО КОМПЛЕКСУ ЯК ВИДУ ПРОМИСЛОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Єфіменко, Н. А. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обгрунтовано методологію системного підходу щодо відновлення наукомістких сфер машинобудування як виду промислової та економічної діяльності.