РОЛЬ ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ У РОЗВИТКУ РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Викладені результати досліджень діяльності фермерських господарств на ринку продовольчої продукції України. Запропоновані напрями підтримки фермерства з урахуванням їх ролі у формуванні ринку продовольчої продукції України.