КІЛЬКІСНА ОЦІНКА ІНФОРМАЦІЙНО-КОМУНІКАЦІЙНИХ СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТУ - Галушко, В. П.; Кушнір, І. Г. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Запропонований алгоритм кількісної оцінки ієрархічних систем менеджменту, розглянута методика кодування структур управління.