ФОРМУВАННЯ СИСТЕМИ РЕГУЛЮВАННЯ ЕКОНОМІЧНОГО АНАЛІЗУ: ІСТОРІЯ ТА ПЕРСПЕКТИВИ - Райковська, Інна Тадеушівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено дослідження стану нормативного регулювання економічного аналізу в ретроспективному вимірі, обґрунтовано необхідність його регулювання на рівні окремого суб’єкта господарювання.