БУХГАЛТЕРСЬКИЙ ОБЛІК ЯК ДЖЕРЕЛО ЮРИДИЧНО ЗНАЧИМОЇ ІНФОРМАЦІЇ - Панченко, Інна Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються питання ролі бухгалтерського обліку при розслідуванні та судовому розгляді правопорушень економічного характеру.