ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ПРОГРАМНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ АНАЛІТИЧНОЇ РОБОТИ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ІНФОРМАЦІЙНО-КОМП’ЮТЕРНИХ ТЕХНОЛОГІЙ* - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено теоретичне обґрунтування організації економічного аналізу в комп’ютерному середовищі, систематизацію підходів до розробки програмного забезпечення автоматизованої системи економічного аналізу як передумови оптимізації аналітичних можливостей управлінців.