ОСОБЛИВОСТІ ТЕХНОЛОГІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ВИРОБНИЦТВА МОЛОЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ ТА ЇХ ВПЛИВ НА ПОБУДОВУ ОБЛІКУ ВИТРАТ І КАЛЬКУЛЮВАННЯ - Майданевич, Ю. П. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Здійснено класифікацію підприємств молочної промисловості на основі галузевих та технологічних особливостей їх діяльності. На основі запропонованої класифікації підприємств молочної промисловості визначено особливості їх діяльності таєорганізації обліку витрат та калькулювання собівартості.