ПОВНА МАТЕРІАЛЬНА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ ПРАЦІВНИКІВ ПІДПРИЄМСТВА: ОСНОВНІ ПОНЯТТЯ - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено можливості адміністрації підприємства згідно із законодавством щодо відшкодування завданих збитків підприємству працівником. Розглядається лише повна матеріальна відповідальність.