ФАКТОРИ ВИРОБНИЦТВА ТА ДОХІД ВІД ЇХ ВИКОРИСТАННЯ: СПРАВЕДЛИВЕ ВІДОБРАЖЕННЯ В ОБЛІКУ - Кузь, В. І. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються фактори виробництва та основні чинники, що впливають на розподіл результату діяльності. Враховуючи результати дослідження, в статті виділені напрями побудови справедливого розподілу.