Використання біомаси як альтернативного джерела енергії: актуальність для аграрного сектора України - Передерій, Наталія Олександрівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено актуальність використання енергії з біомаси для України.