Регіональна політика в контексті інтеграції до Європейського союзу - Кулинич, Роман Омелянович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено основні напрями статистичного оцінювання соціальної та економічної сфер регіонального розвитку країни в контексті інтеграції до Європейського Союзу.