ПРАВОВІ ОСНОВИ ПОДАТКОВОГО ПЛАНУВАННЯ - Лебедзевич, Яна Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено сутність податкового планування як інституту демократичної правової системи та виявлено роль податкового планування в процесі формування ефективної правової держави.