Проблеми формування галузевої політики в Україні: аспект взаємодії малих і великих телекомунікацій підприємств - Богоявленська, Юлія Вячеславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблеми взаємодії телекомунікаційних підприємств у сучасних умовах господарювання. Визначено напрями удосконалення формування галузевої політики телекомунікаційної сфери в контексті взаємодії малих та великих підприємств.