РОБОТА З КАДРОВИМ РЕЗЕРВОМ ЯК ФОРМА НАКОПИЧЕННЯ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ОРГАНІЗАЦІЇ - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано сучасні підходи та викладено авторський погляд щодо змісту та пріоритетів формування кадрового резерву організації в контексті теорії людського капіталу.