ПРИЧИНИ СПАДУ РОЗВИТКУ СПЕЦІАЛІЗАЦІЇ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ВИРОБНИЦТВА - Канінський, П. К. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто основні причини спаду розвитку спеціалізації сільськогосподарського виробництва.