ВПЛИВ ЯКІСНИХ ПАРАМЕТРІВ НА ВІДТВОРЕННЯ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ МАШИНОБУДУВАННЯ - Єфіменко, Надія Анатоліївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтовано вплив якісних параметрів на відтворення та ефективність функціонування машинобудування. Найважливішими з яких є координація зусиль держави, регіону і підприємств в реалізації поставленої мети з жорстко певними взаємними зобов’язаннями.