ФОРМУВАННЯ ДЕМОГРАФІЧНОЇ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ УКРАЇНИ - Богоявленська, Юлія Вячеславівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто проблеми сучасного стану демографічної ситуації в Україні. Розкриті теоретико-методологічні засади формування демографічної політики. Визначені перспективи та запропоновані стратегічні напрями соціально-демографічного розвитку країни.