ЗАРОБІТНА ПЛАТА ЯК ДЖЕРЕЛО РОЗВИТКУ ЛЮДСЬКОГО КАПІТАЛУ ТА ІІ ЗВ’ЯЗОК ІЗ ПОЛІТИКОЮ ВИНАГОРОД ПЕРСОНАЛУ - Шиманська, Катерина Володимирівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено основні підходи до визначення заробітної плати та їх зв’язок з концепцією людського капіталу в контексті задоволення потреб найманих працівників.