ЕФЕКТИВНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ БЮДЖЕТУВАННЯ: ТЕОРЕТИЧНІ ЗАСАДИ ТА МЕТОДИКА ОЦІНКИ - Олійник, Оксана Вікторівна; Чибісов, Юрій Володимирович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено теоретичні підходи до оцінки функціонування системи бюджетування як підсистеми управління, призначення якої оптимізація використання факторів виробництва та часу. Розроблено методику оцінки ефективності впровадження та функціонування системи бюджетування на прикладі великого промислового підприємства.