СТАН ТА ПРОБЛЕМИ РОЗВИТКУ БУХГАЛТЕРСЬКОГО ОБЛІКУ В СПОЖИВЧІЙ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ - Озеран, Володимир Олександрович; Озеран, А. В. («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Висвітлено актуальні проблеми організації та методології бухгалтерського обліку в системі споживчої кооперації в сучасних ринкових умовах господарювання. Особлива увага приділена історії створення, розвитку та методології обліку за книжково-журнальною формою, яка застосовується в системі на основі деталізованого плану рахунків.