ІНВЕНТАРИЗАЦІЯ В АУДИТІ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АСПЕКТ - Кузьмін, Дмитро Леонідович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглядаються теоретичні питання інвентаризації, особливості її застосування в ході аудиту, аналізуються основні недоліки інвентаризаційного процесу.