АНАЛІЗ РОЗВИТКУ ІДЕЙ ГОСПОДАРСЬКОГО КОНТРОЛЮ В ДОКТОРСЬКИХ ДИСЕРТАЦІЯХ ПОПЕРЕДНИКІВ - Виговська, Наталія Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проведено аналіз ідей встановлення і розвитку господарського контролю, що досліджувались в докторських дисертаціях, захищених протягом 1986-2007 років в Україні.