Актуальні питання обліку необоротних активів в різних літературних джерелах - Семйон, Вікторія Сергіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено наукові статті, тези доповідей конференцій та дисертації, присвячені питанням обліку, аналізу, аудиту операцій з необоротними активами з метою визначення подальших напрямів вдосконалення методики бухгалтерського обліку необоротних активів в Україні.