Визначальні чинники системної трансформації економічного аналізу: глобалізація економіки - Олійник, Оксана Вікторівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Виявлено визначальні чинники системної трансформації економічного аналізу з урахуванням напрацювань економістів теоретиків з проблем глобалізації.