Концепція документування операцій суб’єктів господарювання в Україні - Малюга, Наталія Михайлівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
З метою виявлення пріоритетних напрямів удосконалення документування господарських операцій пропонується концепція, яка передбачає фундаментальні підходи до поняття документування в бухгалтерському обліку.