Висновок українського аудитора: вимоги міжнародних стандартів аудиту та їх дотримання - Гаргола, Юрій Георгійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Досліджено розвиток вітчизняного законодавства в частині зміни нормативних вимог щодо підготовки аудиторських висновків за результатами обов’язкового аудиту. Показано положення міжнародних стандартів аудиту, які повинні враховуватись українськими аудиторами при проведенні аудиту та формуванні професійної думки аудитора.