Що таке контролінг? - Брохун, Наталія Степанівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто підходи, щодо трактування поняття “контролінг”, розкривається його сутність. Проведений аналіз терміну “контролінг” у працях вітчизняних та зарубіжних вчених.