У Тернополі- "інтелектуал", а в науці- вуйко, який ставить заслін вульгаризації обліку - Бутинець, Франц Францович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Жорстко критикується позиція проф. П.Я. Хомина, який відкидає надбання наших попередників, не пропонуючи нового.