Пропозиція стратегічних порівнянь підприємств - Kowalak, Robert («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Представлена модель порівнянь підприємств, яка може бути використана у стратегічному управлінському обліку. Також представлено практичний приклад застосування цієї моделі.