СТАТИСТИЧНИЙ АНАЛІЗ ВИКОРИСТАННЯ ЗЕМЕЛЬНИХ РЕСУРСІВ: РЕГІОНАЛЬНИЙ АСПЕКТ - Кобилинська, Тетяна Василівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто актуальні проблеми підвищення ефективності використання земельних ресурсів Житомирської області. На основі статистичної інформації проаналізовано структуру земельного фонду регіону та напрями організації охорони земель у контексті сталого еколого-безпечного землекористування.