ДЕРЖАВНЕ РЕГУЛЮВАННЯ ЗАЙНЯТОСТІ В КОМПЛЕКСІ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМ КАПІТАЛОМ УКРАЇНИ - Мельничук, Дмитро Петрович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Проаналізовано вплив характеристик зайнятості населення на стан та динаміку розвитку людського капіталу, визначено пріоритети державного регулювання зайнятості у відповідності до сучасних завдань у сфері управління людським капіталом України.