СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ МАЙНОВИМ ПОТЕНЦІАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА - Денисюк, Олена Григорівна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Обґрунтована система управління майновим потенціалом підприємства на основі принципів, підходів, методів щодо його формування та використання, а також пріоритетних напрямів розвитку.