КОНКУРЕНЦІЯ НА РИНКУ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДЛЯ УКРАЇНИ - Глібов, Руслан Вадимович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розкриті проблеми формування конкурентного середовища на ринку продовольчої продукції України. Запропоновані напрями розвитку конкуренції.