ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ СТАТИСТИЧНОГО АНАЛІЗУ СТАНУ ЛІСОВИХ РЕСУРСІВ - Огінська, Алла Георгіївна («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Розглянуто джерела формування інформації та обґрунтовано необхідність комплексного підходу до побудови системи показників для здійснення статистичного аналізу стану використання, відтворення та охорони лісових ресурсів країни.