Деякі внутрішні фактори, які впливають на вибір акцій, які придбаються на ринку капіталу - Wilimowska, Zofia; Wilimowski, Marek; Niewiadomski, Marek («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Дана стаття спрямована на здійснення аналізу факторів, що впливають на привабливість акцій, які придбаються. Розуміння компромісів, які повинні бути знайдені між ризиком та очікуваним прибутком, спрямовані на прийняття інвестиційних рішень. Інвестори розуміють, що очікуваний прибуток від ризикових інвестицій виявляється набагато більшим, ніж очікуваний прибуток від менш ризикових. Концепція компромісних ризиково-прибуткових рішень є однією з найважлимвіших. Досліджено внутрішні події, що впливають на ціни на акції, майбутнє зростання яких є найважливішою причиною їх купівлі. Представлено результати опитувань, проведених серед акціонерів, в якмх респонденти відповідають на питання щодо факторів, які змушують їх купувати акції.