ФОРМУВАННЯ ІННОВАЦІЙНОЇ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ РЕГІОНУ - Вакалюк, В’ячеслав Анатолійович («Вісник ЖДТУ»: Економіка, управління та адміністрування, 2017)
Визначено та обґрунтовано основні пріоритети та напрями інноваційного розвитку України та необхідність розробки інноваційної моделі розвитку регіонів держави.